Hva er det som skjer med deg og Ziwer? Er det slutt eller holdes det hemmelig på sosiale medier?
Hm, forstår at denne situasjonen er forvirrende og at det er vanskelig å ”følge med”. Skal prøve så godt jeg kan å forklare dere! I alle forhold er det problemer, og noen problemer blir så store at det føles veldig håpløst og forsette å være sammen. Jeg fant ut raskt at jeg forsatt vil ha han i livet mitt, og vi er gode venner som møtes ofte og har det bra sammen på den måten :-) Hva som vil skje senere, det vet jeg ikke og det vil jeg ikke svare på. Men ja, det er forsatt slutt!

Hvorfor henger du masse med Ziwer og er med han så mye etter det han gjorde i mot deg? Det er helt feil.
Unnskyld meg, men sist jeg sjekket er det MITT valg og ingen andre sitt. Jeg gjør det som er best for meg, og det er å lære å tilgi og legge fortiden bak meg. For noen er det riktig å gå og glemme, men for meg er det viktig å huske men også tilgi. Jeg synes ikke noen skal utale seg om mitt forhold og hva jeg velger, for det er opp til meg og det er jeg som følger mitt hjerte.

Jeg lurte på om du kunne dele noen tips, typen min skal til Magaluf med bare masse single kompiser. Hvordan skal man takle sånt? Håper du kan gi noen tips på det, trenger virkelig det. Det er ikke det at jeg ikke stoler på han, men jeg klarer ikke å forstå hvorfor han vil dra på en slik tur i det hele tatt.
Jeg forstår deg veldig godt! Det er alltid skummelt når den du er sammen med drar på en sånn ferie, men om du stoler på han så burde det ikke være et problem. Han vil nok dra for å ha det gøy med gutta, og hvis du ser det fra han sin side ville det vært kjipt om han ikke kunne dra fordi han har kjæreste. Om du forstår? Vi jenter tenker ofte feil og er beskymret for alt mulig, så mitt tips til deg er å stole på han du er sammen med og la han kose seg. Jeg forstår at det er en skummel tanke, men i et forhold møter man på slike situasjoner og da må man nesten bare takle det på best mulig måte! Lykke til :-)

Kan du fortelle litt om din opplevelse av videregående skole? Hadde vært fint å høre andres meningene og opplevelser
Videregående for meg var og er noe veldig positivt, det ga meg en sjanse til å starte på nytt med nye folk, nye lærere og ett nytt miljø. På videregående møtte jeg personer som i dag er mine nærmeste og jeg har blitt mye mer motivert enn hva jeg var på ungdomsskolen. Ungdomsskolen var den verste tiden i livet mitt, hvor jeg var utestengt og følte jeg ikke passet inn i noen av klassene eller i miljøet. Så overgangen fra ungdommskolen til VGS for min del var veldig positivt!

Hva er planene dine for neste skoleår?
Nei, om jeg bare hadde visst det selv haha! Sitter veldig fast, men tror det lander på friår :-) Har lyst til å ta med ett år pause, hvor jeg bruker tid på familie, venner, bloggen og meg selv. Et år hvor jeg får gjort meg klar til det store som venter, kanskje skaffet meg litt jobberfaringer osv. Så når jeg er klar, reiser jeg til England om ting går som det skal og studerer der!

Hva liker du best med høsten?
Fargene! Landskapet blir så mye finere med blader dalene ned mot bakken, sterke farger på trærene og det rolige motgangen mot vinteren. Høsten har vært favoritt årstiden min en god stund, det startet da jeg var liten og forsto at jeg hadde bursdag på den tiden (hehe) og så blir jeg mer opptatt av hvordan naturen rundt meg ble. Det er også mye lettere å kle seg fint om høsten enn om vinteren! Enten er det for varmt eller for kaldt, mens om høsten er akuratt passe. Haha, nå ble jeg helt gal her – ♥ høst ♥

Hvordan har du det? :-) Du er nydelig!
Først og fremst, tuusen hjertlig takk! Så koselig at du spurte ♥  Jeg har det ganske bra for tiden, men jeg vil ikke si at jeg er lykkelig enda. Det er noe jeg håper jeg blir med tid!

Har du ingen problemer med venninner/vennegjengen? Er alt så koselig og harmonisk som det ser ut til? :-) Hvordan er miljøet i bussen din?
Altså, nå er vi jo en gjeng jenter og en gjeng jenter = alltids litt uenigheter. Men jeg vil si at vi ikke fremstiller vennskapet som noe bedre enn hva det er, jentene mine er utrolig herlige alle sammen og gode som gull! Miljøet i bussen jeg er med på er også veldig bra, vi kommer overens med hverandre og hver jente er spesiell og unik på sin egen måte! Er super glad for å kunne feire russetiden med disse babesa.

Fortell sist gang du møtte på noen blogglesere og hvordan det var?
Sist gang jeg møtte på noen blogglesere hadde vi begge veldig dårlig tid, vi fikk knipset ett bilde og snakket litt sammen før begge måtte løpe hver sin vei. Men det er en hendelse som er veldig morsom som jeg fortelle dere om! Det var en gang jeg var usminket, gikk i joggis og var med pappa på Oslo City. Plutselig kom det bort en ung gutt som spurte om jeg kunne signere…….. kebaben hans! Hahaha, det var like rart som det høres ut og noe jeg kommer til å huske lenge. Vi pratet i en halvtime og han var så interissert i bloggen og hvordan jeg var som person. Det er så koselig når folk kommer bort og faktisk snakker med deg! Kunne hatt de lengste samtalene med blogglesere, så det er bare å komme bort om dere ser meg ♥

Må virkelig bare si at jeg syntes du er veldig pen. Du sminker deg bra og jeg føler selv at jeg sliter litt med å få det til fint, så bare lurte på om du hadde noen tips eller kunne vist hehe. Du er virkelig pen. Kan du lage sminkevideo?
Åååh, så nydelig du er! Tusen tusen takk :-) Jeg skal få det til, men hver gang jeg setter meg ned for å filme er det alltid noe som dukker opp. Enten så pøs regner det ute og lyset blir dårlig, mangel på minnekort, tomt batteri, glemt igjen sminken hos en venn o.l. Men dette burde jeg da klare å få til snart :-)

 

Håper dere likte svarene!

Readers comments

 1. My partner and I absolutely love your blog
  and find many of your post’s to be just what I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content for you?
  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on most of the subjects you write concerning here.

  Again, awesome site!

 2. I just want to mention I’m all new to blogging and site-building and certainly liked your web site. Most likely I’m likely to bookmark your website . You definitely come with fabulous well written articles. Many thanks for sharing your blog site.

 3. I just want to mention I am newbie to blogging and definitely savored you’re web site. Likely I’m going to bookmark your site . You surely have terrific posts. Thanks a lot for revealing your webpage.

 4. I just want to mention I am very new to blogging and site-building and truly loved you’re web-site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You amazingly have excellent articles and reviews. With thanks for revealing your web-site.

 5. I just want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and actually liked you’re blog. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You surely come with fabulous posts. Thanks for sharing with us your webpage.

 6. Good day very cool site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally¡KI am happy to search out a lot of useful info right here within the post, we need develop extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 7. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 8. Thank you a lot for sharing this with all people you really know what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my website =). We can have a hyperlink trade arrangement between us!

 9. Usually I don’t learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, very great post.

 10. I intended to write you this very little observation to finally say thanks a lot the moment again regarding the amazing strategies you’ve featured on this page. It is simply seriously generous with people like you giving unhampered just what a few people could possibly have distributed as an electronic book to generate some money for their own end, particularly considering the fact that you might well have done it if you ever decided. Those principles also worked to become a fantastic way to be sure that other people have the identical fervor just like my own to understand a great deal more when considering this condition. I am sure there are many more enjoyable situations in the future for folks who look over your site.

 11. Thanks for every other informative web site. The place else could I am getting that kind of information written in such a perfect method? I have a undertaking that I am just now operating on, and I have been at the glance out for such info.

 12. Thank you for another informative blog. Where else may just I am getting that type of info written in such a perfect means? I have a mission that I’m just now operating on, and I have been on the look out for such information.

 13. I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :)

 14. I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

 15. A lot of thanks for all your labor on this website. My aunt delights in managing research and it’s easy to see why. All of us notice all about the powerful form you deliver precious tricks through the blog and as well as recommend response from other individuals on that subject and our favorite daughter is always starting to learn a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You’re conducting a powerful job.

 16. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 17. I simply want to mention I’m new to blogging and site-building and absolutely loved this page. Likely I’m want to bookmark your blog . You certainly come with outstanding posts. Regards for sharing with us your web site.

 18. hey there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

 19. whoah this blog is magnificent i like reading your articles. Stay up the good paintings! You realize, a lot of individuals are hunting around for this information, you can aid them greatly.

 20. Thanks , I’ve just been searching for info approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

 21. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 22. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!

 23. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 24. I as well as my pals have been studying the excellent advice on the blog and then immediately I had an awful suspicion I had not expressed respect to you for those secrets. These men came absolutely excited to study all of them and have in effect in fact been taking pleasure in them. Appreciation for turning out to be simply kind as well as for considering such magnificent themes most people are really desperate to be informed on. Our honest regret for not expressing gratitude to sooner.

 25. Our proficient team comprising of highly skilled web designers aim to deliver performance oriented services. They strive to build and develop brilliant websites that helps customers to build their brand online in the most effective and efficient way.

 26. hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective interesting content. Ensure that you update this again very soon..

 27. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to search out someone with some authentic concepts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web website is one thing that’s needed on the web, someone with somewhat originality. helpful job for bringing something new towards the internet!

 28. Hello very cool website!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally¡KI am happy to search out so many helpful information right here in the submit, we want work out more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 29. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

 30. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 31. Thank you a lot for giving everyone a very splendid chance to check tips from this blog. It is always very pleasurable and also jam-packed with a great time for me personally and my office co-workers to visit your web site at a minimum three times per week to learn the latest issues you have got. Not to mention, I am also always fulfilled for the dazzling things you serve. Selected two facts on this page are unequivocally the most suitable we have all had.

 32. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you’ll be able to remove me from that service? Cheers!

 33. I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 34. Hiya very cool web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to seek out so many helpful info right here in the put up, we want work out more techniques on this regard, thank you for sharing.

 35. I¡¦ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i¡¦m glad to show that I’ve a very good uncanny feeling I found out just what I needed. I so much definitely will make sure to do not put out of your mind this web site and provides it a look on a constant basis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text