En av denne sommerens trender har vært å kombinere sorte og hvite plagg, for å skape et rent uttrykk. Det monokrome uttrykket er tidløst og passer uansett sesong, så man kan jo med fordel ta med denne stilen inn i høsten. For eksempel kan du gjerne supplere med fargeritk tilbehør eller fullføre den monokrome stilen ved å la tilbehøret være i samme nyanser. Synes du stilen blir for “streng” kan du myke den opp ved å supplere med mønstret plagg. Hva er vel bedre enn å kunne bruke noen av yndlingsplaggene fra i sommer litt lengre utover høsten? Hehe!

CLASSIC: Miks sort og hvitt for ren stil // SOFT: Myk opp antrekket med strikk i en annen farge // ROCKA: Bytt ut pumps med tøffe boots og en rutete skjorte

SOMMERLIG: Enkelt og rent for varme dager // HØSTLIG: Suppler med skjerf og jakke og du er klar for kaldere dager

Her er tips til plagg for denne stilen – skal også selge slike plagg på bloggen så følg med :-)

 

 

1. Western Shirt, by Ralph Lauren 995,- HER  // 2. Zebra Shirt, Object 399,- HER 3. Lucky V-neck, B.Young 199,- HER  // 4. Classic Tee by Alexander Wang 749,- HER //  5.Day Link Scarf,  Day Birger Et Mikkelsen 269,- HER // 6. Veske 399,-  HER //  7. Ankle Zip Boot  399,- HER // 8. Onlolivia Coaded Noos Jeans, Only 299,-  HER  // 9. Short Sleeve Swing Dress 149,- HER // 10. Laser Cut Swing Dress HER //  11. Boots Dr. Martens 1.395,- HER 12. Ankle Zip Boot, 399,- HER  // 13. Badly Jacket, Vero Moda HER // 14. Luba Knit, Sisters Point 399,- HER //  15. Structure Fabric Skirt 149,- HER // 16. Lucky Above Knee skirt, Junarose 260,-  HER

#adlinks #nelly #boozt #fashion #monokrom #inspirasjon #ssbk

Hva synes dere om slike innlegg? :-D

Readers comments

  1. I simply want to mention I’m new to blogging and site-building and absolutely enjoyed you’re web-site. Most likely I’m want to bookmark your site . You certainly have awesome well written articles. Thanks a bunch for revealing your web-site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text