Da var det mandag igjen, dere! Var ikke denne kjolen helt nydelig? Fikk kjolen fra Sheinside på døren i dag, den er så fin og jeg er helt forelsket i detaljene på ryggen. Gleder meg til å bruke den fremover! Det varme været gjør meg så trøtt, har store planer om å legge meg litt ut på terassen nå straks. Jobber med videoen av meg og kjæresten så fikk dra tidlig fra skolen i dag:-) Wii. Kjente beina svi på vei hjem fra tbanen, hadde på meg sort skinnbukse i dag jeg….. Må vell kanskje begynne å sjekke været før jeg drar ut om morningen, haha!

Dere får ha en god dag videre, så blogges vi ♥ Kommer et lite musikktips til senere i dag!

 

#outfit #sheinside #antrekk #kjole #ssbk

 

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text