Åååh, jeg smiler så mye for tiden! Været og humøret er virkelig på topp, det er deilig å kunne si at jeg er lykkelig ♥ Ble ferdig med mattetentamen i dag som gikk greit, ikke så veldig mye å skryte av. Deretter tok jeg meg en treningsøkt på SATS og nå har jeg nettopp tatt av extensionsene! Skal til frisøren på lørdag og gjøre noe helt nytt med håret, er veeeldig spent. Forandring fryder vet dere! Nå i ettermiddag skal jeg og Miranda på Pink Party, som er arrangert av Vixen. Litt usikker på hva som skjer der og hvem som kommer, men pink party høres veldig kult ut da, hehe!

Hva er deres planer for i kveld?

Readers comments

  1. 850641 382933I discovered your blog website on google and check just a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the outstanding operate. I just extra up your RSS feed to my MSN Info Reader. Seeking forward to reading much more from you in a whilst! 244671

  2. 951881 51640Wow! This could be 1 certain with the most valuable blogs Weve ever arrive across on this topic. Basically Exceptional. Im also an expert in this subject therefore I can recognize your effort. 670060

  3. 361160 626645This design is steller! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almostHaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool! 452689

  4. 42533 934319Hi, you used to write superb articles, but the last several posts have been kinda boring I miss your super writing. Past several posts are just a bit out of track! 399434

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text