Først og fremst vil jeg bare gratulere den fantastiske storebroren min med dagen, Joakim fyller 20 år i dag! Wow. Husker så godt da han var 15 og jeg 13 – nå er han 20 og jeg nærmerer meg 18. Tiden flyr såå fort! 20 år og 20 grader i Oslo i dag, klager ikke ♥ Har tjukke gardiner på rommet mitt, så solen vekket meg ikke. Det som vekket meg i dag, var alle snapchattene av folk som solte seg, da tok jeg hintet og sto raskt opp! Fikk et gigantisk påskeegg av mamma som er tradisjon i familien våres. Hun er så søt, påskeegget er selvlaget og det har blitt brukt hvert år! Søt og koselig tradisjon :-)

Har dere noen spesielle påsketradisjoner? 

Dere får ha en strålende dag videre, fine lesere! Blogges

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text