Goood kveld :-) Kjæresten er umulig å vekke så tenkte jeg kunne bruke tiden på å oppdatere bloggen, selv om jeg ikke har så mye å blogge om – hehe. Har ikke fått satt av tid til å ta verken casual bloggbilder eller outfits, men det blir nok bedre til uken! Er så deilig å gå på MK når man er blogger, der har alle et kamera og det er bare å spørre rundt, haha! På ungdomsskolen var det helt umulig, hvem tar med seg et speilrefleks på skolen liksoom… Over til noe annet, DET ER SNART SOMMER! Det gir et stort smil om munnen min

Jeg gikk ute i shorts med hunden i sta og det var såå deilig. Dagene blir varmere og varmere, tanken på sommer gjør meg nesten gal. Har sagt dette hvert år, men denne sommeren skal bli perfekt. Har allerede masse planer og jeg er fast bestemt på at i denne sommerferien er det ikke lov til å gråte, deppe eller være inne når det er sol.

Har dere lagt dere noen mål for sommeren? Morsomt å høre om!

Kjolen er fra Nelly og kan bestilles HER
Fortell meg om deres beste sommerminne, planene deres, mål dere har satt dere – elsker å lese om sånt!

Readers comments

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog
    and wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts.

    In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text