Heihei fine lesere! I dag har jeg hatt fri fra skolen ettersom at eksamen ble jeg ferdig med i går. Fikk karakter 4+, som jeg ikke er heeelt fornøyd med, menmen! Er ikke verre enn å jobbe enda hardere til neste gang  Var på Jason Derulo sin konsert i går og det var amazing!! Aldri sett så mange flinke dansere som jeg så i går, det var så utrolig kult, spesielt når jentene danset. WOW! Følte meg som en tulling som sto på tribunen og prøvde å danse, hahaha guud. Møtte på flere søte blogglesere utafor, som var veldig koselig! Bare å sende meg bildene til sofiekvelland@hotmail.com. Nå er rommet mitt ”fullt” av roser, fikk en rosebukket av mamma her om dagen og i går overrasket kjæresten min meg med to bukketter. Roser er noe jeg virkelig elsker, som dere kanskje har fått med dere.. Haha, wehearit brukere min er vel bestående av bare roser, addicted med andre ord. Utrolig koselig å få, man føler seg som en liten prinsesse da ♥

Er de ikke nydelige?

 

#roser #blomster #kjærlighet #hverdag #ssbk

Readers comments

 1. Does your website have a contact page? I’m having trouble
  locating it but, I’d like to send you an e-mail.

  I’ve got some ideas for your blog you might be interested
  in hearing. Either way, great website and I look forward
  to seeing it grow over time.

 2. naturally like your website however you have to
  check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with
  spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth on the other hand
  I’ll certainly come back again.

 3. I just want to mention I’m beginner to blogging and actually loved your page. Probably I’m likely to bookmark your site . You amazingly have outstanding articles and reviews. Kudos for revealing your web page.

 4. 593224 635366Amazing! This blog looks just like my old one! Its on a totally different topic but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors! 292950

 5. 604530 312437You produced some decent points there. I looked on the internet for the concern and identified most individuals will go along with along with your internet site. 639228

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text