I løpet av min tid som blogger (hehe) har jeg testet mange forskjellige typer selvbruningsprodukter. Noen har fungert vel så bra, mens andre har gjort meg skjoldete og oransje. Fikk tilsendt disse produktene som heter Crazy Angel  fra nettbutikken Beautywonderland og jeg er kjempefornøyd! Har brukt de en stund, ville være sikker på at produktene var bra før jeg valgte å skrive om dem.  De er heller ikke testet på dyr!

Aller først er det lurt å scrubbe huden for å kvitte seg med døde hudceller. Da blir resultatet jevnt og fargen sitter lengre. Deretter kan du påføre fuktighetssprayen Wing Smoother Smoothing Spray på tørre områder  Så er det klart for selve selvbruningskremen, som jeg påfører med hanske for å få et mer naturlig og fint resultat. Hansken jeg har brukt her er en gammel jeg hadde, men de selger superfine hasker Buffing Mitt hos BeautyWonderland. Fargen jeg har testet heter Midnight Kiss, inneholder 200 ml og koster bare 139,50 Med en gang du har påført kremen ser det helt ærlig ut som at fargen skal bli en katastrofe. MEN! Den bare lurer deg, resultatet ble kjempefint hver gang uansett hvor skjoldete det så ut mens jeg påførte kremen. Jeg brukte kremen to kvelder på rad og da hadde jeg oppnådd fargen jeg ville ha, så den er mildt sagt veldig effektiv og kan virkelig anbefales. Fargen holder lenge og flasser ikke av! Vil også anbefale dere å smøre inn med body lotion hver gang etter dusj, det gjør at fargen holder lenger!

Var dette nyttig? Ønsker dere flere slike innlegg?

//sponset produkt, 100% ærlige meninger

 

#beautywonderland #selvbruning #brunutensol #skjønnhet #anbefaling #ssbk

Readers comments

 1. Today, while I was at work, my sister stole my iphone
  and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is totally off topic but I had to share
  it with someone!

 2. Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?

  My website looks weird when viewing from my apple iphone.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem.
  If you have any recommendations, please share. With thanks!

 3. It’s actually a nice and useful piece of information. I’m happy that you
  just shared this helpful info with us. Please
  keep us informed like this. Thanks for sharing.

 4. Hey there just wanted to give you a brief heads up and
  let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking
  issue. I’ve tried it in two different internet browsers and
  both show the same outcome.

 5. I just want to mention I’m very new to blogs and honestly enjoyed this web-site. More than likely I’m planning to bookmark your website . You surely have very good stories. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text