Hei alle fine!

I dag har Iselin vært på besøk, det var superkoselig som vanlig! Vi møtes desverre ikke så ofte, så når vi først gjør blir det veeldig mye snakking og tiden flyr unna. Mye som må oppdateres og gossip som må deles, hehe neida! Det er så fint å tenke på at vi har vært venner helt siden vi var små, de fleste nære venninnene mine har jeg blitt kjent med de siste to årene – mens Iselin har jeg kjent i snart 9 år. Vi har de morsomste historiene og når jeg tenker på alle de sykeste tingene jeg har gjort, så har jeg gjort de med henne. På barneskolen var det alltid meg og henne, vi kalte hverandre faktisk for kylling og loppe. Jeg var da loppe og er nok like nysgjerrige på dere angående hvor det kallenavnet kom fra, haha! Hver dag etter skolen dro vi enten hjem til meg eller henne, satte på en pizza, så på film og pratet hele kvelden.

Slik er det vel litt nå også ♥

Skal ta frem noen bilder fra da vi var yngre, hvis noen ønsker å se det. Er alltid morsomt å se hvordan vi har forandret oss!

Q: who is ”more like your sister”?

 

#sisters #hverdag #vennskap #ssbk

Readers comments

 1. Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it ;) I’m going to return yet again since I book marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

 2. 3545 413108An intriguing discussion is worth comment. Im certain that you merely write regarding this topic, might possibly not be considered a taboo subject but typically persons are too little to communicate on such topics. To an additional. Cheers 681262

 3. I simply want to say I am just very new to blogs and definitely enjoyed this blog site. Probably I’m going to bookmark your blog post . You really have remarkable writings. Bless you for sharing your web-site.

 4. Fantastic site you have here but I was wondering if you knew
  of any user discussion forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of group where I can get advice from other knowledgeable individuals that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Appreciate
  it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text