Frustrerte Fruer. Dette er en serie hvor man blir glad i karakterene (i hvert fall jeg), og showet har virkelig ALT. Serien er morsom, romantisk, spennende, trist og skummel. Jeg har sett alle sesongene 2 ganger hver, og jeg tror virkelig ikke at jeg noen gang kommer til å gå lei. Skuespillerne er kjempeflinke, og det skjer noe spennende i hver eneste episode. Tror aldri jeg har grått og ledd så mye av en serie før! Jeg elsker hovedrollene og det føles nesten ut som at jeg kjenner dem, haha. Gråt mer av siste episode av frustrerte fruer enn hva jeg gjør av titanic, sier LITT! Alle sesongene HER

Pretty little liars. En utrolig spennende og superbra serie, noe jeg er blitt helt avhengi av! Venter i spenning på at de neste episodene skal komme ut, men de kommer ikke ut før januar :-(.. Det handler om fire jenter; Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, og Emily Fields, som sammen bærer på en stor hemmelighet. Episode 1 starter med at deres bestevennine Alison forsvinner, og blir etterhvert erklært død. Etter begravelsen hennes får de 4 jentene en melding fra såkalt A. Det er ikke den eneste meldingen de får, for å si det slik. Serien er allerede spennende fra første episode, og for hver episode man ser får man vite mer og mer. Har sett fler av episodene om og om igjen fordi de har vært så sjokkerende og spennende, denne serien anbefales!! Både morsom, søt, skummel og spennende. Dere får sett alle episodene HER.

♥  L.O.S.T – for meg den beste serien noen sinne. Okei, jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal forklare denne serien, den er veldig vanskelig å forstå og så fort man tror man vet noe, tar man heelt feil. Lost er en serie jeg har sett på mye når jeg var yngre, og så sett den på nytt når jeg var blitt eldre – så denne serien har virkelig festet seg i meg. Den er utrolig bra og INMARI spennende! Den starter med en flyulykke, hvor flyet styrter på en øde øy. Ikke alle overlever, men de som gjør blir videre med på noe helt sinnsykt. Det dukker opp store avsløringer og hemmeligheter om øyen, syke ting man aldri kunne tenke seg til. Jeg vil anbefale denne serien for de som elsker spenning, den er virkelig verdt å sees! Jeg begynner nesten å grine når jeg ser på bilder fra serien, flere av scenene er så inmari triste og vekker minner hos meg. Husker så godt da jeg, mamma og broren min satt i stuen og så på Lost sammen, og jeg gjemte meg under teppet fordi jeg synes det var så skummelt. Kjærlighet oppstår på øyen og alt handler om å overleve. Så fort jeg er ferdig med PPL skal jeg definitivt starte å se denne serien på nytt! Dere kan se episodene HER

The vampire diaries. Dette er serien jeg følger med på nå, og jeg må inrømme at jeg likte den fra første stund. Serien får meg til å både le, gråte og den kan skremme vettet av meg. Noen ganger er serien utrolig romantisk og søt, mens andre ganger gir den deg frysninger. TVD handler om småbyen Mystic Falls, hvor overnaturlige skapninger som vampyrer, varulver og hekser holder til. Serien tar hovedsakelig for seg en kjærlighetstriangel mellom Elena Gilbert og de to vampyrbrødrene Damon Salvatore og Stefan Salvatore. Første episode viser Elena og hennes bror Jeremy fire måneder etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Man blir godt kjent med Elena og hennes liv som ikke akkuratt blir kjempe enkelt utover i episodene. Dere kan se alle episodene HER!


Hvilken serie er din favoritt? Jeg har også sett alle sesongene av 24, melrose place (anbefales!!!) og Grey’s Anatomy!

Readers comments

 1. Do you have a spam issue on this website; I also am
  a blogger, and I was wanting to know your situation; we have developed some nice procedures and we are looking to swap
  methods with others, be sure to shoot me an email if interested.

 2. 447518 526978Great beat ! I would like to apprentice whilst you amend your internet web site, how can i subscribe for a weblog site? The account helped me a applicable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided shiny transparent thought. 902724

 3. ItВЎВ¦s actually a nice and useful piece of info. IВЎВ¦m glad that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 4. We stumbled over here by a different web address and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

 5. What i do not understood is actually how you’re
  not actually much more smartly-favored than you may be right
  now. You are so intelligent. You know therefore significantly
  on the subject of this topic, made me individually consider it from numerous numerous angles.

  Its like women and men don’t seem to be interested
  except it is something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding.
  At all times maintain it up!

 6. I just want to say I am just newbie to blogging and site-building and absolutely savored you’re web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You actually have outstanding stories. Kudos for sharing with us your blog.

 7. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help different customers like its helped me. Good job.

 8. 944446 869034This internet site is normally a walk-through you discover the details it suited you about this and didnt know who need to have to. Glimpse here, and you will undoubtedly discover it. 788887

 9. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text