Heiheihei!

Kom nettopp hjem og dagen i dag har gått i ett. Sluttet halv 4 og dro rett til Tveita for å møte Deljin! Det var kjempekoselig å se henne igjen, nydelige jenta der ♥ Ellers har jeg fått en kjempe bra døgnrytme, en litt for bra en faktisk. Sover 11-12 timer hver dag og klarer så vidt å holde meg oppe til kl 20, noe som er deilig men samtidig slitsomt. Elsker å være trøtt tidlig og vite at jeg får en laaang søvn før skoledagen, det er så godt å være utvilt! I morgen skal jeg og Ziwer innom Bjørndal skole for å hilse på noen lesere, så om dere er der – VENT PÅ OSS. Det blir kjempegøy

Jakke og leggings cubus. skjørt og topp gina tricot. smykker h&m. sko dinsko

NÅ SKAL JEG SOVE, GOODNIGHT!

Readers comments

  1. Hello would you mind letting me know which web host you’re working with?

    I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must
    say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good web hosting provider at a fair
    price? Cheers, I appreciate it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text