Heihei!

Om kun 2 dager sitter jeg på flyet på vei til New York, herregud som jeg gleder meg!! Tiden har går supertfort, føler det var i går jeg skrev at det var 2 uker til vi skulle reise og nå er det bare 2 dager. Jeg klager ikke, gleder meg kjempemye :-) Er virkelig klar for stor shopping, se nye steder og besøke NY igjen♥ Skal for første gang reise med tom koffert (nesten), slik at det ikke blir så altfor mye å ta med hjem igjen. Eller jo, det blir det garantert uansett – haha! Har skrevet en laaang liste for hva jeg skal handle, skal blant annet kjøpe de fleste julegavene der. Etter min mening er det mye mer spennende å få gaver som er fra utlandet!

Har du vært i New York før?

Readers comments

  1. I believe this is among the most significant info for me.
    And i’m satisfied reading your article. But wanna
    observation on few common issues, The website taste
    is ideal, the articles is in point of fact
    nice : D. Excellent activity, cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text