For et par dager siden mottok jeg disse solbrillene i posten, og jeg DIGGER DEM! De er fra nettsiden #sunski.no, som nå har et kjempebra tilbud. Helt vanlig sorte ray-bans har blitt liiiitt for mainstream for meg, så tenkte å kjøre på med noen fargerike solbriller isteden. Får skikkelig sommerfølelse av de! Passer superfint til en hvit kjole med rosa sko, eller for eksempel en søt sommerkjole. Solbrillene selges i flere farger, som gul, blå, lilla og rød for å nevne noen. Anbefaler dere å ta en titt på nettsiden deres her! På toppen av det hele, skriver dere inn rabattkoden SOFIE så får dere 100 kr i rabatt på et par briller. Det er også gratis frakt! Rabattkoden skal skrives inn helt i slutten av kjøpsprossesen.

Hva synes dere om solbrillene?                                                                                                                                   //sponset produkt

Readers comments

  1. 475874 282645Get started with wales ahead nearly every planking. Ones wales truly are a compilation of huge planks one particular depth advisors definitely will be the identical to the entire hull planking nevertheless with even larger density to successfully thrust outward beyond the planking. planking 851614

  2. 871283 802298Top rated lad speeches and toasts, as properly toasts. may possibly really properly be supplied taken into consideration creating at the party consequently required to be a bit a lot more cheeky, humorous with instructive on top of this. finest man speeches funny 229043

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text