Antar det er fler her som har hørt om Iggy? Hvertfall, jeg eeelsker henne. Hun minner meg litt om Nicki Minaj, men samtidig er hun veldig spesiell på sin egen måte. Hun er helt sykt flink til å rappe, har en dritkul stil, og kroppen hennes… Har ikke ord på hvor perfekt hun er i mine øyne

Har enda ikke hørt så mange av sangene hennes, men har fått helt dilla på sangen work. Bare søk opp på youtube! Hun gir meg masse inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle vintage klær og gjøre det til noe kult. Hun har også en dødskul attitude, aaah girlcrush

Readers comments

  1. I just want to mention I am just very new to blogging and absolutely enjoyed you’re blog. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with remarkable articles. Many thanks for sharing with us your web page.

  2. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both equally
    educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the
    head. The issue is an issue that not enough people are speaking intelligently about.
    Now i’m very happy I came across this in my hunt for something concerning this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text