Er det ikke ironisk at dagen etter at jeg skrevet et innlegg om hvor tidlig jeg hadde klart å stå opp – så sover jeg bort hele dagen etter? Våknet litt over 4 i dag, da var døgnrytmen tilbake. La meg klokken 3 i går natt, helt sykt at jeg klarer å sove 13 timer uten problem. Kunne sikkert sovet enda lenger om ingen vekket meg! Får virkelig aldri nok med søvn, husker i sommerferien da jeg sov 19 timer fordi ingen vekket meg.. ♥ søvn ♥

I dag er planene å møte Lee litt senere, ellers skjer det ikke stort. Kjæresten er på ferie, til de som lurte på hvorfor jeg ikke har møtt han de siste dagene. Ting går veldig bra mellom oss, og jeg skal nok få til noen bilder av meg og han etterhvert! Tenker å svare på spørsmål da jeg er hjemme i kveld, hvis det er noe dere lurer på: send en mail så får dere svar ikveld!

Readers comments

  1. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other websites?
    I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would
    value your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e
    mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text