50 Shades of White

Blog

Edit: Holder på med kollasjen nå, så får jeg ikke med flere bilder. Tuusen takk til alle som har bidratt :-) Kollasjen kommer snart!

Tenkte jeg skulle sette igang et lite prosjekt med å samle sammen 50 ulike bilder hvor temaet er HVITT. Det kan være klær, sko, mat, interiør, dyr - ja hva som helst så lenge hovedfargen er hvit. Nå har du muligheten til å komme på bloggen, for jeg kan jo ikke finne på alt dette selv :-)

Lyst til å være med?

  • Velg 1 eller 2 bilder av deg selv eller ting, hvor hovedtemaet er hvitt - helst så mye hvitt som mulig, også bakgrunnen:-)
  • Legg ved ønsket link til blogg/face/insta etc om du vil at jeg skal linke deg.
  • Send bidraget til sofiekvelland@hotmail.com
  • Husk å merke mailen med: 50 Shades of White

Jeg kommer til å begynne med collagen allerede i morgen, tirsdag, så her er det lurt å være kjapp - for jeg har jo bare plass til 50. Litt avhengig av responsen så vil det da bli 1 eller 2 bilder fra samme person. Husk at de som blir valgt ut til collasjen vil bli linket :-)

Så nå er det bare å kjøre på - vær kreativ!

<

Her er litt inspirasjon fra tumbl'en til tyske Sarah. Klikk på bildet så kommer du til tumbleren hennes.

Liker

Kommentarer

After exploring a handful of the articles on your web site, I honestly like your way of blogging. I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my website too and tell me your opinion.
tinyurl.com/pnzzfvn