35 spørsmål

Blog, Questions & Answers

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det var notater fra trafikalt grunnkurs i forrige uke. Læreren skavlet i vei om tusenvis av skilter og regler, jeg skrev så mye at jeg desverre så vidt kan lese hva jeg skrev nå i ettertid...

2. Hva har du alltid i vesken? Lommebok, Mobil, lepomade, hodetelefoner og iPhone lader!

3. Hva bestiller du på kafé? Chai Latte ♥♥♥♥ Det er jo så godt!!

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, blogg.no, tumblr & weheartit!

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Denne er ganske lett, mamma selvfølgelig - hihi

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Om jeg ikke tar helt feil er den hvit og oransje.

7. Kan du bytte olje på bilen? Har ikke lappen og det nærmeste jeg har kommet å kjøre en bil, er å sitte i baksete.. Haha! Så nei, tror ikke jeg hadde vært veldig hjelpende om det måtte skje.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Flere hamstere, katt, fisker og nå har jeg en hund og en kanin!

9. Har du noen piercinger? 2 på hver side i øret og en i navlen. Vil gjerne ha fler i øret, det er jo så fint!!

10. Er det viktig å feire bursdager? Viktig og viktig, det er jo opp til hver enkelt tenker jeg :-) For meg er det viktig å feire bursdagen min og andres, men det trenger ikke å være noe stort! Bare å vise at man setter pris på personen og gi personen litt ekstra stas, hehe.

11. Hva gjør deg lei deg? Veldig mye, desverre.. Jeg vil ikke si at jeg er en pessimist haha, men jeg er så utrolig følsom. Om jeg krangler med en i familien eller en god veninne, DA er jeg langt nede. Men de tingene som virkelig har satt en kniv i hjertet mitt, er dyremishandling og fattigdom. Det er vanskelig å sette seg inn i situasjonen deres, men uansett kan jeg ikke forstå hvordan man ikke kan bli lei seg av noe så fælt.

12. Hva gjør deg glad? Når jeg sitter på flyet på vei til et nytt sted, når jeg møter en person jeg ikke har sett på lenge, når jeg har kosekveld med kjæresten osv! MYE som gjør meg glad, men det er nok de små og uforventede hendelsene som er best!

13. Hva er drømmejobben din? Sykepleier!

14. Abonnerer du på et ukeblad? Det Nye!

15. Hva var det siste du kjøpte? En gruuusom salat fra kantina.. Ææ

16. Liker du kinesisk mat? Jeg elsker ris og wok, men har egentlig ikke utforsket så mye kinesisk mat når jeg tenker meg om!

17. Når var du i kirken sist? Begravelsen til grand tanten min.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Mammi! Kom overasskende med roser til meg når jeg hadde en dårlig dag. Åh, så glad jeg ble!

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?Aldri!

20. Kan du rulle med tungen? Oh yes!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? En halvtime - 45 minutter. Det spørs helt om jeg skal rette håret eller ikke!

22. Banner du ofte? Nei. #flinkjente

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Noen timer.... HAHA!

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Liker egentlig ikke spørsmål som dette, fordi jeg synes det er litt dumt å måtte poengtere feil med seg selv eller ting man ikke er misfornøyd med. Jeg velger heller å fokusere på de tingene jeg er fornøyd med, så har ikke noe svaar!

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? Å måtte ta bilder og oppdatere når man helst vil ligge i sengen og sove..

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Svært lite, desverre. Er så dårlig på å drikke vann, men har faktisk blitt liiiitt flinkere etter jeg kjøpte den fine fiji flasken! Den er jo så søt og ha med seg og hjelper litt på apetitten. Rare meg!

27. Når legger du deg om kvelden? I mellom 23 og 00!

28. Det mest romantiske du har gjort? Jeg får ofte høre at jeg er en håpløs romantiker (haha), for jeg elsker å overasske andre og da spesielt kjæresten!! Det mest romantiske jeg har gjort må enten være på nyttårsaften, da jeg tente lys i hele kjelleren og overassket typen med London tur, eller da jeg sto utafor huset hans med en Limousin. Jeg er veldig glad i de små tingene, som for eksempel å vekke kjæresten med frokost, overasske med middag, ta han med ut og spandere - osv!

29. Et sitat du liker? "Serendipity - finding something good without looking for it".

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Gammel!! I hodet mitt tenker jeg som en 25-30 åring, uten tull..

31. Potetgull eller smågodt? Smågodt!

32. Den perfekte vertinnegaven er? Hmm.. Blomster!

33. Siste filmen du så? White Chicks. Anbefales, veldig morsom og goodfeeling film!

34. Norge på sitt beste? Lofoten, en tur ved havet i strålende vær!

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Hahaha, så mye! Jeg er en ordentlig klisje dagdrømmer, jeg skulle gjerne tatt neste fly til Dubai og blitt der noen uker i sol og varme. Men men, økonomien strekker ikke til og jeg må stay in school :D yey

Falt dette i smak og var det noe du ikke visste om meg? Hehe!

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
This is a great tip especially to those fresh to the blogosphere. Short but very precise info… Thanks for sharing this one. A must read article!
goo.gl/qjFqrA
www.krogerfeedback.com,
Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Cheers
bit.ly/1QiLpLF
krogerfeedback,
Its not my first time to go to see this web site, i am browsing this website dailly and take pleasant facts from here all the time.
goo.gl/KcSyZc
kroger feedback survey,
obviously like your web-site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell the truth on the other hand I'll surely come back again.
j.mp/1QiLpLF