30. Things to blog about

Blog

Hei og god kveld, fine dere! Jeg vet at mange, inkludert meg, kan bli veldig frustert over å ikke ha noe å skrive om. Det er så vanskelig når man først kommer inn i en boble hvor man ikke kommer på noe å dele videre, så derfor har jeg laget noen punkter som kan være en idé til ulike bloggposter! Jeg har de siste dagene jobbet utrolig mye, ettersom jeg kommer til å ta meg litt fri fra jobben utover neste uke. Det er mye som må gjøres, men i dag fikk jeg filmet en sminkevideo til dere og den kommer snart!

Enjoy!

 

1. Din dag i bilder! 2. En vanlig dag i livet ditt 3. Favoritter til håret 4. Sminkeprodukter du bruker til hverdag 5. Det siste som fikk deg til å smile 6. Dine favoritt sanger - ny musikk video? 7. Dine favoritt sider på nett 8. Dine favoritt profiler på instagram 9. Del en morsom/ flau hendelse og få lesere til å le! 10. Hva som inspirerer deg (blogger, magasiner, weheartit, tumblr)

11. Dine favoritt apper 12. Sommerens favoritter 13. ''Before I die'' innlegg 14. En opplevelse som forandret livet ditt og deg som person 15. Fortell om ditt forhold til kjærlighet 16. Den dagen du startet å blogge; hva var grunnen? 17. 20 ting leserne ikke vet om deg, fun facts! 18. Hva du elsker og hvorfor - åpent innlegg 19. Dine favoritt kjoler - topper - bukser - smykker - sko 20. Lag en liste med dine favoritt quotes 21. 10 uvaner du har 22. Ulike filmtips 23. Ditt beste ferieminne 24. 10 ting som irriterer deg 25. Din favoritt blogg denne måneden 26. Lag en steg for steg guide - mat oppskrift? 27. Din ønskeliste 28. Svar på spørsmål fra leserne 29. Skrive om trening og kosthold 30. Skriv ned 10 ting du vil oppleve i løpet av året!

Håper dette var til hjelp! God kveld <3

Liker

Kommentarer

Anonym
,
Kan du ha sånn her innegg hvor du skriver om dine topp x bloggere som du leser, sånn som de andre toppbloggerne gjør?
Anonym
,
Kan du ha sånn her innlegg hvor du skriver om dine favoritt (x) bloggere slik som de andre toppbloggerne har gjort?