30 spørsmål

Questions & Answers

Hei og god mandag, fine! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Tenkte å kjøre i gang med en slags spørsmålsrunde, har sett flere bloggere ha innlegg som dette, hvor de svarer på f.eks 50 spørsmål. Jeg lånte spørsmålene til søteste Åshild og har svart på 30 av dem. Enjoy!

Hvor høy er du? Jeg er 158 i følge passet mitt, men pleier alltid å skryte på meg litt høyde og si at jeg er 160+, hehe.

Hvilken film så du sist? LOL. Denne filmen er jo så inmari søt og fin, blir så glad når jeg ser den og guud hvor vakker Miley er.

Hvem ringte du sist? Mamma.

Hvem ringte deg sist? Mamma.

Når våknet du i dag? 06.40

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Som regel foretrekker jeg å sende sms! Jeg hater å ringe for da ender man opp med å skravle i timesvis, men hvis jeg har dårlig tid og skal løpe til f. eks bussen, ringer jeg i steden for å skrive, for deeet blir for komplisert for meg.

Hva er ditt favorittsted? New York og London! Føler meg så utrolig hjemme når jeg er på de stedene.. ♥ Får så mye postitiv energi og motivasjon, føler det er noe magisk støv over de byene, haha!

Hvilke sted foretrekker du minst? Køer. Spesielt do køer!!

Hvilke julesang er din favoritt? Deeet må nok være Justin Bieber sitt julealbum, synes sangene er såå fine og de bringer masse fine minner! Hehe, er ikke så glad i de gamle tradisjonelle julesangene desverre....

Hvilken øyefarge har du? Veldig mørkegrønn!

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Da er jeg 28 år og forhåpentligvis har jeg en jobb jeg trives med, gode venner og familie rundt meg og muligens gift, med barn? Hehe, drømmer om å få barn relativt tidlig, slik at jeg får oppleve hele livet mitt med mannen min og barn(a) mine! Men det er jo ingenting jeg kan planlegge egentlig, ikke noe hast enda.

Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har alltid vært sinnsykt redd for heksa i Snøhvit, filmen. Jeg hadde ofte samme mareritt, hvor jeg havnet i et mørkt rom med heksa ved siden av meg, som ba meg trykke på en grønn knapp for å redde mamma, eller en rød knapp for å redde pappa. Om jeg ikke trykket på en av dem ville begge dette ned i et sort hull :( Også var jeg sinnsykt redd for The Ring jenta, som jeg alltid trodde gjemte seg i kjelleren. Haha....

Hva er din beste egenskap? Jeg gir ikke opp!

Hva er din verste egenskap? Jeg er sjalu og pirkete.

Hvor mange puter har du i sengen? 5!

Hva er det rareste du har spist? Hmm, jeg er faktisk veldig redd og usikker når det gjelder mat. Hadde aldri turt å spise for eksempel blåskjell, det virker så skummelt. Det rareste jeg har spist er nok blekksprut!

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt! Eller, om det er kosesokker så foretrekker jeg det.

Hva hører du på akkurat nå? For tiden hører jeg for det meste på Somo ♥ Han lager de fineste coverne og den nydeligste stemmen, da dere! Om dere ikke har hørt sangene hans må dere sjekke de ut NÅ. Pronto.

Hvilken iskrem er din favoritt? Er ikke så glad i iskrem og spiser det veldig sjeldent.. Har ingen favoritt!

Hvilken dessert er din favoritt? BLØTKAKE!

Kan du spille poker? Ja, jeg inbiller meg det egentlig (?)

Liker du kaffe? Litt! Kan gjerne ta en kaffe til dessert eller på vei til skolen for å holde meg våken. Iskaffe er noe jeg elsker faktisk, men det blir jo ikke helt det samme!

Hva drikker du helst frokost? Juice!

Nevn to historiske personer som interesserer deg? Nelson Mandela og Ghandi!

Vil du ha barn? JAAA! Jeg har så lyst på barn, kunne gjerne ha hatt en nå faktisk (haha). Jeg føler meg veldig klar til den rollen, men jeg vil selvfølgelig ikke bli mor før jeg er gift og har utdanning, det er viktig synes jeg!

Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan litt fransk fra ungdommskolen og siden Ziwer er fra Kurdistan har jeg lært meg litt grunnleggende gloser. Ellers kan jeg engelsk! Når vi snakker om språk, kan jeg si dere en skikkelig rar ting. Jeg forstår ikke et eneste svenskt ord og når slekta mi fra Sverige kommer på besøk må jeg stadig be mamma eller broren min om å oversette. Det er jo umuulig!! Haha!

Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

Hva bruker du helst penger på? Mat! Jeg kjøper litt for mye mat i skoletiden kan vi si, for å holde meg aktiv i timene. Det er helt sykt hvor mye mer motivert jeg blir når jeg spiser! Ellers prioriterer jeg sparing, om 3 mnd er jeg ferdig med VGS og da er planene å reise mye, da må jeg jo ha ca$h!

Hva er ditt favorittprogram på tv? For øyeblikket er det Mitt Dancecrew! Jeg synes de fleste danseprogram er utrolig kult å se på, og nå er det jo ekstra gøy siden Sophie er med! Sitter og heier som en gal bak skjermen! - Blogg supporter ♥

Kan du stå på slalom? Ja, men jeg er helt elendig.

Er du singel? Hehe, vil egentlig ikke si det neei :*- Sofie

Liker

Kommentarer

snow plowing services,
[...]that may be the end of this article. Here you’ll come across some sites that we consider you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[...]
david9dje3fblog.peveroweb.com/Rudimentary-A
Educational Software,
Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
copper-gate.net/
Wood Panel,
You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most guys will approve with your website.
enteract-media.com
Corporate Finance,
Keep working ,splendid job!
www.redcrosslincoln.org
Car Engines,
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?
www.andersonnatural.com
Vegetable Soup,
You made a few good points there. I did a search on the topic and found mainly persons will consent with your blog.
ryanmartinbasketball.org/
business tips,
As a Newbie, I am permanently exploring online for articles that can aid me. Thank you
www.redcrosslincoln.org
lampy techniczne,
Only a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding style and design .
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg
Banner Stands UK,
I definitely did not realize that. Learnt something new nowadays! Thanks for that.
www.youtube.com/channel/UCs3KOBeOuZMdA-Brr
Mark Cuban,
This must be a single of my preferred posts! And on prime of thats its also quite helpful topic for newbies. thank a lot for the info!
tailopezinterviews456.inube.com/blog/467933