30 Questions, 30 Answers

Blog

God fredag! Jeg føler at jeg aldri kommer til å være frisk i mer enn 2 uker, når det er så kaldt her i Oslo.. Jeg våknet opp i dag med feber og lite energi, og da er det så greit at det finnes innlegg som dette - som jeg kan svare på uten å måtte reise meg opp fra sengen. Haha! Latskap ♥ Enjoy!

 

7. Har du tatoveringer? Nei, ingen! Jeg har flere ganger ønsket å ta en tatovering, men som regel vil jeg ikke ha den senere og da har jeg enkelt og greit holdt meg unna. Det skal sies at jeg synes tatoveringer er kjempefint på andre :-)

8. Hva var det siste du spiste? Granateple, yummi!

9. Hva var det siste du drakk? Coca Cola Light rett fra flasken, den harry siden av meg var for lat til å ta ut et glass ;-)

10. En hemmelighet om deg? Nå må jeg virkelig tenke.. Jeg er ikke en veldig hemmelighetsfull person og det er nok ikke en ''hemmelighet'', men heller noe ikke så mange vet. Jeg er helt GAL når det gjelder The Vampire Diaries. Jeg legger så alt for mye inn i den serien og har sett alle sesongene 4 ganger.. Jeg er på den 5 gangen nå, er det mulig? Jeg GÅR ikke lei og kan sitte å se 20 episoder på rad. Fy!!

11. Har du noen gang vært forelsket? Yes! Jeg er forsatt forelsket og det er en helt fantastisk følelse ♥

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Når jeg leste dette spørsmålet trodde jeg først at det sto; '' hvilken hårfarge har du på tannbørsten din'' and I was like WHUT. Nå setter feberen virkelig inn! Den er rosa, som alt annet jeg eier. Neida!

13. Hva hører du på akkurat nå? Et eller annet svensk program som går på TV. Ikke så veldig spennende og hadde det ikke vært for at fjernkontrollen lå liitt for langt unna (1,5 meter) så hadde jeg skrudd det av.

14. Er det noen du savner? Ja, det er det! Men det forblir en liten hemmelighet hoho.

15. Favoritt quote? I vennegjengen er kjent for å være the ''Quote Queen'', for jeg elsker sitater og quotes. Rommet mitt har litt av hvert av oppmuntrende setninger, men jeg må si at jeg egentlig ikke har EN favoritt. Det er så mange, haha! Men jeg liker veldig godt ''whatever you are, be a good one''!

16. Høy eller lav musikk? Lav! Jeg elsker å ha lav ''bakgrunnsmusikk'' når jeg slapper av, men selvfølgelig, om jeg skal ut eller gire meg selv opp - da blir det FULL guffe!

17. Hvor drar du når du er trist? Enten tar jeg meg en tur ut i frisk luft eller så graver jeg en hule på rommet mitt og blir der. Haha!

18. Favorittfarge? Everything!! Jeg har egentlig ikke en favoritt farge, jeg er så glad i alle sammen om det er lov å si.

19. Hvem snakket du med sist? Min bestevenninne Iselin!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? At mamma eller pappa skal komme hjem med en gigantisk smash pose til meg så jeg kan kose meg med den resten av kvelden.

21. Hva var det siste du kjøpte? En sjokolade til trening fra YT, i håp om at det skulle hjelpe på treningsmotivasjonen. Did it work? No.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? ''Kan du eller pappa kjøpe med smash til meg? <3''

23. Hva skal du gjøre i helgen? I dag skal jeg bare slappe av og prøve å samle litt krefter og energi. Litt arbeid må selvfølgelig gjøres og så blir det filmkveld! I morgen skal jeg i en bursdag til herlige Rebekka, og før det venter det meg et lite frisørbesøk hos den beste frisøren; Marthe!

24. Drømmereisemål? Åh, jeg har så ufattelig lyst til å oppleve Australia. En av mine bestevenninner Ingrid, har flyttet nettopp dit og jeg gleder meg så mye til å besøke henne!

25. Hvordan er du som venn? Jeg er veldig forståelsefull og dømmer absolutt ingen. Jeg er tilgjengelig for en prat hele tiden og stiller alltid opp! Jeg elsker alle vennene mine og ville gjort alt for dem ♥ Jeg passer på å gi komplimenter og at alle føler seg inkludert. Jeg er jo så heldig å være omringet av en gjeng fantastiske venner og!

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tankene mine.. Jeg er en person som tenker utrolig mye, jeg kan ligge kjempetrøtt i senga, men ikke få sove på flere timer fordi jeg tenker så mye. Det kan være hvorfor vi lever, vår eksistens, eller hva jeg må få gjort til uken eller ting som har skjedd osv! Finner alltid ett eller annet å gruble på, hehe..

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Haha! Jeg tror kanskje at jeg er mest lik Kourtney?

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Vampire Diaries, like always. Men, jeg og mamma har nylig startet å se på Grey's Anatomy igjen og den serien er jo FANTASTISK! Blir sikkert å se den typ 5 ganger og..

29. Hvilken bok leste du sist? #GIRLBOSS, anbefales!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Gjøre noe så fornuftig som å skru av lyset, den irriterende TVen og ta en powernap. YAZ ♥

Jeg håper dere likte innlegget og ikke minst; at dere får en SUPER helg! Slapp av, gjør det dere ønsker og nyt helgen hva enn dere skal :-) Stoor klem fra meg!

Liker

Kommentarer

Vilde
,
Du virker så utrolig herlig! Ha en super helg 😊
EIRIK
,
Tusen takk for share!! <3