<3 OITNB <3

Blog

Hei fininger! Nå ligger jeg godt plassert i sengen og er klar for å spille av siste episode av Orange Is the new Black. Kan dere tro hvor fort jeg har gått igjennom episodene? Haha! Jeg startet på serien på mandag tror jeg det var, og er straks ferdig med alle sesongene.. Også må jeg meddele at jeg tidenes girlcrush på Ruby Rose, fyfaen så vakker den dama er! Det glinser i øynene mine når hun kommer inn i en av episodene, haha woow. Men det er slik ferien går, netflix og popcorn <3

I går var jeg sammen med Bahar og det var som alltid superkoselig! Den jenta der vet hvordan man skal gjøre en glad, og sporty som vi er har vi trent masse! Jeg har faktisk trent hver dag i en uke nå, utendørs i det fine været. Det er så mye deiligere enn å trene innendørs, synes i hvert fall jeg!
Gårsdagens antrekk! Jumpsuit fra Zara og clutchen er jeg desverre usikker på hvor er fra.. Har en følelse av at den er fra London ett sted, hehe! I morgen skal jeg forresten teste ut noe helt nytt på kroppen, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir seendes ut!

Noen som kan gjette hva det er?

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com,
Hello mates, pleasant article and fastidious arguments commented at this place, I am genuinely enjoying by these.
j.mp/1M5EXDL