<3 lofoten 2014

Blog

I slutten av sommerferien var jeg og verdens kuleste (!!) pappa på tur i Lofoten, for å besøke bestemor og kose oss der! Var mange som ønsket at jeg skulle skrive mer om stedet og det var ikke snakk om få personer som ble overassket over at dette faktisk er i Norge! Stamsund i Lofoten er det vakreste stedet jeg vet om, mye blått hav og fjell til alle kanter, en rød solnedgang og frisk luft ♥

Det var så deilig å komme seg litt vekk, føle hva naturen har å by på og den følelsen av å leve i øyeblikket. Jeg har det med å bli litt for opphengt i mobilen, så det var deilig å komme seg til et fint sted, ikke være på nett og legge igjen mobilen hjemme. Oppe i Stamsund har vi en liten tradisjon som alltid kommer til å være et fantastisk barndomsminne, for helt siden jeg var liten har vi i familien kjørt en stor kassebil - rundt omkring i mens pappa forteller historier og myter om de forskjellige plassene. Jeg kunne sittet i den bilen ved siden av pappa i mens han kjørte dag inn og dag ut, samtidig som han forteller de samme gamle historiene. Bilturer for mange kan høres kjedelig ut, men når det er så mye fint å se på og spesielt med morsomme pappa ved siden av, da går det ikke ann å gå lei!

Når jeg sier at pappa er dritkul så mener jeg det virkelig. Han har så mye humor i seg og tar alt med et stort smil om munnen. Får helt latterkrampe av tanken på da han fortalte om hvor han og barndomskompisene hans pleide å ''henge'' og hva de gjorde for at tiden skulle gå, haha! Jeg er heldig som har et så godt forhold til begge foreldrene mine og ingen mann her i verden kunne tatt pappa sin plass, uansett!

Hvis dere skal reise til Nord-Norge vil jeg absolutt anbefale en plass i Lofoten, du får både hav, fjell, fisk, natur, historier og alt i samme slengen ♥ Gleder meg allerede til vi skal reise tilbake. Var det ikke fint?

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I'm definitely loving the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and outstanding design and style.
j.mp/1M5EXDL