<3 Acers nye smartphone

Blog

God torsdag kveld flotte lesere :-D Nå ligger jeg og slapper av i senga etter en laaang skoledag med en kopp te. Vi fikk utdelt bøker på skolen i går, så nå er det bare å hive seg i lesing. Trives faktisk veldig bra på Elvebakken, ville jo helst gått siste året på Bjørnholt sammen med de jeg kjenner best, men når det ble som det ble, så er jeg faktisk veldig fornøyd med utfallet. Elvebakken har veldig bra miljø og lærere og det er mye fokus på jobbing og innleveringer, så her er det ingen kjære mor, noe jeg absolutt har godt av. Det er også så mange morsomme folk her og vi ler masse - elsker det :-D

Vel, skulle vel lest litt i de nye bøkene, men er akkurat nå mer opptatt av å studere den nye mobilen fra Acer som jeg har fått tilsendt. Det er en Acer Liquid E3 smartphone, og jeg må jeg er positivt overrasket. Som dere vet er jeg en ihuga apple-fan, så dette tenkte jeg kom til å bli en utfordring. Det skal sies at menyvalget er helt annerledes enn på iPhone, men når en først venner seg til det er det logisk. Dette er en android utgave, så jeg strevde først med å finne ut hvor jeg skulle laste ned apper. Er jo avhengig av instagram :-D Er jo selvsagt ikke noe som heter app.store, hehe, men det viste seg at jeg skulle på google play. Så da fikk jeg jo enkelt lastet ned instagram. Fordelen med denne Acer telefonen er jo helt klart den store og flotte skjermen og kameraet. Og så har den en veldig praktisk "selfie" knapp på baksiden. Det gjør det mye lettere å ta selfier, haha, selv mamma klarer dette med denne telefonen (sorry mamma).

Den har også to simkort som gjør at du for eksempel kan ha et lokalt SIM-kort og benytte det til data og det vanlige SIM-kortet til å ringe med når du er i utlandet. Eller du kan veksle mellom jobb- og privat-SIM. Android har ganske god støtte for doble SIM-kort, slik at det skal være enkelt å sette opp i innstillingsmenyene hvilket SIM-kort som skal brukes til hva. Du har også mulighet til å velge ulike ringetoner og varslinger til hver enkelt kort, slik at man kan høre om noen ringer til privat- eller jobbnummeret ditt, smart eller hva?

Sist men ikke minst like viktig, headsettet som følger med gir sykt bra lyd, og øreproppene sitter perfekt - selv når jeg er ute og jogger.

Nedenfor ser dere mobilen forfra og bakfra. Stilig, ikke sant? Den kan fås kjøpt flere steder på nettet, HER finner du oversikten - fra 2.096,- til 2.299,- som er en veldig bra pris. Den finnes med både ett og to simkort. Acer har også mange stilige nettbrett, skjermer og PCer. Den finnes med både ett og to simkort.

Hva har dere gjort i dag?

#annonse #acer #mobil #mobil #skole #hverdag #ssbk

Liker

Kommentarer

najtansze samochody rzeszów,
Rzeczywiście wartościowy wpis. Polecam.
autodebica.pl
buy unroasted coffee beans,
[...]usually posts some extremely interesting stuff like this. If you’re new to this site[...]
www.konacoffeebelt.com/kona-black-gold-coff
Truman Aquilino,
Between me and my husband we've owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I've settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.
www.pieknewlosy.pl/forum/profile.php?mode=v
Megatel Homes Inc.,
When it comes to business you want ot be sure that you've got all your bases covered. More importantly it seems like you've covered the basics in this post.
www.manta.com/c/mr5dtbc/megatel-homes-inc
look at these guys,
[...]just beneath, are many totally not connected web-sites to ours, nevertheless, they are certainly really worth going over[...]
www.purevolume.com/listeners/john7myj4wblog
Express delivery service.,
[...]usually posts some pretty exciting stuff like this. If you’re new to this site[...]
www.camessenger.com/
classic coffee,
[...]usually posts some very interesting stuff like this. If you’re new to this site[...]
www.wfsj.org/mesha/?d=55
enrich financial,
Im definitely enjoying the information. Im book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and fantastic design.
www.cbs8.com/story/30681439/arian-eghbali-c
online product supplier,
[...]although internet websites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they're truly really worth a go by, so possess a look[...]
www.kumoten.com
camden services,
The ability to work from anywhere with an internet connection provides me with greater flexibility while traveling, whether it be to visit family, travel to watch my favorite sports on TV. I'm looking for this kind of flexibilty.
healthservices.camden.rutgers.edu/