<3

Blog

IPHONE LADER: Dette klarer jeg meg virkelig ikke uten. Iphone er vell så vidt jeg vet ikke særlig kjent for et bra batteri, for innen jeg har nådd skolen sitter jeg igjen med 20%. Det verste jeg vet er når jeg er ute og ikke har strøm på mobilen, haha, totalt kriiise!

HEADSET: En liten funfact i samme slengen, jeg elsker å sitte lenge på tbaner og busser med musikk i ørene! Da kobler jeg av og er i min lille verden ♥

MOBBA:
Mobba mi<3<3 Hehe, trenger vell ikke si mer enn at den er med meg over alt!


FRUKT/ NØTTER:
Er det noe kroppen min trenger så er det en energiboost og hva er bedre da enn frukt og noe forfriskende å drikke? Drikker masse vann hver dag og prøver å få i meg mest mulig frukt/ nøtter, det som holder energien og kroppen i gang hele dagen. Anbefaler alle å slenge med seg en banan eller to, lage en liten fruktsalat om morningen eller noe lignende. Er så godt å knaske på i timen, haha!

HÅRSTRIKK:
En lifesaver for mine forferdelige hårdager. Trange skolebusser og vått extensions hår er mildt sagt IKKE en god blanding. Prøver så godt jeg kan å være nøye på å bruke strikk som ikke sliter på håret, for strikk med metall på sliter veeldig. Derfor bruker jeg disse fargerike og søte strikkene fra Invisi bobble, fås kjøpt her!

TØRRSHAMPO & ANTIBAC:
Klarer meg ikke uten! Kjempesmart og ha med seg, har alltid bruk for tørrshampo når jeg er på farten og fint å ha antibac tigjengelig.

FACE MIST: En liten oppfriskning i løpet av dagen er aldri feil! Tar meg selv i å spraye ansiktet litt når klasserommet blir liit for varmt eller huden for tørr, hehe

HÅRBØRSTE: Spesielt med extensions floker håret seg fort og man ser ekstra ufresh med bustete hår. Tangle Teaceren er en favoritt, passe stor og tar ikke noe plass i vesken!


SMINKE:
Til hverdagen har jeg med litt sminke slik at jeg kan freshe meg opp i løpet av dagen, men hvis jeg ikke skal hjem først - tar jeg med hele sminkebaggen! Denne søte her fikk jeg med Daisy Dream parfymen :-D Stort pluss med en stor veske, hehe! Hva har dere i deres veske?

Edit: Hehe, må ta opp noe av det jeg fikk i kommentarfeltet. Så at noen kommenterte at jeg ''hermet'' etter Annais, men what's in ny bag er noe jeg har hatt 4 ganger til nå og fått spørsmål av fra lesere. Er ikke et innlegg noen har ene rett på! Skjønner ikke helt hva som skal være problemet med et innlegg som dette, er akkuratt som dagens outfit, sminkevideoer etc. Inneholdet er det jeg har i vesken min, kan ikke fjerne noe fra vesken for å ikke ligne på en annen blogger heller!

Liker

Kommentarer

What's up to all, since I am in fact keen of reading this weblog's post to be updated daily. It includes fastidious information.
bit.ly/1ueOL9g