<3

Blog

Da jeg sluttet å bruke foundation fikk jeg en mye renere hud uten kviser, så nå bruker jeg kun litt pudder for å fremheve asiktet. Bruker to ulike solpuddere, den ene i skinnene og pannen, mens den andre til å markere skinnbein og nesebein. Bruker en concealer under øynene og nesen, eventuelt til å dekke kviser! Primeren fra The Body Shop tar jeg kun på hvis jeg ''trenger'' å ha fin sminke hele dagen. Den gjør slik at sminken holder seg super bra!

Øyenskygge paletten fra Too Faced er favoritten min, fargene er så fine! Perfekt til hverdagslig og fest. Kjøpt på Sephora da jeg var i New York, samme med øyenbryn's settet!

Isadora har kjempebra produkter, spesielt når det kommer til øynene. Denne mascaraen er min nye favoritt og Isadora selges på de fleste dagligvarebutikker + Vita. Eyelineren holder lenge og tørker fort, lett å markere øynene med!

På leppene bruker jeg først en god leppomade (EOS ♥) og deretter markerer jeg overleppen med en lipliner. Pleier å ''blande'' disse to leppestiftene, slik at fargen blir rødrosa. Den røde leppestiften er fra YSL og den rosa fra bareMinerals. Skifter ikke ut sminke så ofte, så jeg er litt usikker på hvor alle produketene er kjøpt. Bare spør i kommentarfeltet om det er noen produkter dere leter etter, så skal jeg finne det ut! Pleier ikke å sminke meg så mye lenger, nå som det går mot sommeren synes jeg en naturlig look er det fineste. Ingen av de produktene over her er spesielt dyre og de har en god kvalitet alle sammen. Ingenting er sponset og alt er 100% ærlige meninger!

Tenker å lage et innlegg senere om hvordan jeg sminker øynene/huden step by step. Noe dere kunne tenkt dere?

Liker

Kommentarer

cheap quest bars online,
Wow, that's what I was looking for, what a information! existing here at this website, thanks admin of this site.
j.mp/1ueOL9g