2015 - part two

Blog

Da er det klar for del to av året 2015 og del én finner du her! Det har skjedd mye dette året, både på godt og vondt. 2015 er et år som har gitt meg mye lærdom, erfaring og en skikkelig wakeup call. Jeg har også mange fine minner og nå ser jeg frem til hva det neste året har å tilby!

August

.. Spiste veeeeldig mye god mat og alle pengene jeg tjente gikk til nettopp det. Angrer ikke da, er jo så glad i mat jeg!

I august blogget jeg mye om mote og tok en del antrekk. I morgen reiser jeg bort, så da skal jeg bli flinkere til å oppdatere dere med outfits igjen :-) En ting som er veldig stas med å ha en blogg er at man kan se tilbake på hva man for eksempel gikk med den og den kvelden, for å inspirere seg selv litt!

September

Startet September med å dra på jentetur til Kreta med mamma. Dette er desidert den beste ferien jeg noen gang har vært på, alt var helt fantastisk. Leiligheten, utsikten fra terassene, maten vi spiste, varmen som stekte på kroppen og selvfølgelg best av alt; at jeg var der med min kjære mor. Savner det ♥

I slutten av September hadde jeg bursdag og fylte 19 år, og i den anledningen skrev mamma et nydelig innlegg på bloggen min. Et veldig godt minne som gjorde hele bursdagen perfekt :-) Dere kan lese det her!

Oktober

Jeg var på Make Up Revolution sin Pop Up Shop med Helene og hadde det sinnsykt gøy. Vi var virkelig i sminkehimmelen og flirte og lo konstant. Jeg tror det må ha vært noe med de som jobbet der, for atmosfæren var helt perfekt og vi ville ikke dra!

Gjorde meg klar til Halloween og hadde skrekkfilm maraton hjemme hos meg. Haha, tror jeg slo marerittrekorden min dagene etter...

Høsten var virkelig på plass og Oslo By var fantastisk! Bladene hadde lagt seg på bakken og vi ventet på kaldere tider . .

Siden den gang har jeg nok bare slappet inne, ventet på snøen og jobbet masse! Nå avslutter jeg 2015 i et nytt land jeg aldri har vært i før. Noen som vil gjette hvor jeg skal? Hehe! Håper dere likte del 2 ♥

Liker