2015 - part one

Blog

Nå befinner jeg meg i vakre Nord-Norge, nærmere bestemt Lofoten. Jeg er her sammen med familien min og besøker min kjære farmor! Her skal det feires jul og med tanke på at vi snart skal avslutte 2015, tenkte jeg å dele med dere noen høydepunkter som har skjedd dette året! Jeg synes det er viktig å mimre litt tilbake på ting en har opplevd og jeg vil gjerne høre om hva dere har opplevd i løpet av 2015 :-) Her kommer del en!

- Januar februar mars -

Det var masse snø og jeg håper virkelig at snøen kommer til Oslo snart! Husker jeg sto mye på ski og var ute i naturen, veldig forfriskende og deilig! Jeg ble også helt avhengig av . .

SUSHI! Jeg tror aldri jeg har spist så mye sushi som jeg har gjort i løpet av dette året her, haha! Jeg kan ikke gå mer en 2 dager før jeg får skikkelig cravings på sushi. Guilty pleasure <3

Jeg, kjæresten og mamma dro til New York sammen! Dette var helt fantastisk og jeg har så mange fine minner fra denne turen :-) En perfekt start på 2015, virkelig! Jeg vil tilbake . .

Jeg pusset opp på rommet og fikk et ordentlig system i sminken min. Dere kan lese mer om prosessen HER! Nå er gulvet også malt hvitt, hehe!

- Mai -

I mai var jeg russ og det var selvfølgelig veldig spesielt! Jeg synes ikke russetiden var helt som forventet, men gøy var det jo :-) Samholdet med gjengen er noe jeg virkelig savner og selvfølgelig følelsen av at barn løper etter deg hvor som helst - haha!

Jeg blogget mye om sminke og interessen for skjønnhet økte. Nå har jeg laget flere sminkevideoer og holder på å lære meg mange nye tips & triks - som jeg snart skal vise dere :-)

- Summer Break -

Jeg og familien besøkte Tjøme - verdens ende og dette var en veldig avslappende weekend, med perfekt vær! Da skrudde jeg av mobilen og nøyt alt det fine rundt meg ♥

Liker