1,2,3 kiss me

Blog

LUSH er en av mine favorittbutikker og Christmas kisses var et tilbud de hadde (har??) i butikkene deres, men alle produktene skal forsatt selges i butikken! Lush har de blant annet på byporten og strømmen storsenter! Innhold:

Dette er da enkelt og greit, et kit som inneholder alle produktene som gjør deg kysseklar. Er det ikke søtt? Først har vi scrubben, som lukter og har en smak av godteri ♥ Det du gjør er å ta litt av skrubben og påføre det på leppene, skrubb med fingrene helt til du merker mesteparten av den døde huden er borte, så skylder du av med vann. Deretter kan du velge i mellom Lip Tint og Lip Balm, jeg pleier å variere i mellom disse. Tilslutt Toothy Tabs, tabletter som gir deg god en ånde! Superlett & smart å ha med seg, og samtidig et supercute sett. Elsker designet og de søte tipsene som står på de forskjellige produktene! Lush har et kjempe bra utvalg av skjønnhetsprodukter og pleie, samtidig som at de kjempe for dyrerettigheter! STORT PLUSS :-)


Hva synes dere om innlegget?

#tips #skjønnhet #lush #lepper

Liker

Kommentarer

Hippo Roofing LLC
Hippo Roofing LLC,
Someone essentially lend a hand to make severely posts I would state. That is the very first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to create this particular submit incredible. Fantastic job!
www.slideshare.net/hipporoofing/hippo-roofi
Megatel Homes Inc.
Megatel Homes Inc.,
I was hoping that once it hit zero that this thread would just self implode but I guess that's just wisful thinking. Maybe next time.
www.manta.com/c/mr5dtbc/megatel-homes-inc
IP: 82.99.3.229