10 ting jeg ser frem til med denne sommeren

Blog
 1. Grillkvelder! Denne sommeren skal det virkelig grilles, bokstavelig talt. Det er så utrolig koselig å dra med venner eller familie på stranden for å grille, eller gjøre det ute i hagen hjemme!
 2. Sene sommerkvelder med jentene! Ikke mye som kan toppe det, eller hva? Å sitte ute i solnedgangen og skravle i hjel, hehe.
 3. Bryllup! Den 11.juni gifter fetteren min seg og det bryllupet gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg har bare vært i 2 bryllup før, i det første var jeg brudepike og veldig ung, det siste var et kurdisk et. Det blir definitivt gøy og bryllup er generelt helt fantastisk!!
 • Båt-turer! Det er veldig lenge siden jeg har vært ute på havet i en båt og jeg savner det virkelig. Båtturer er noe av det hyggeligste jeg vet om og jeg får en skikkelig frisk og god følelse av å være på havet!
 • Masse utendørs workouts! Jeg og trening kommer helt greit overens, men vi klarer oss bedre når vi er ute, hehe. Jeg trives godt med sykkel/løpe turer og det blir mye mer motiverende når man er omringet av en fin natur. Jeg gleder meg til å få ristet litt på kroppen fremover!
 • Masse god mat.. AAH! I sommer skal jeg spise så mye is jeg vil og dere vet de oppskriftene der man har masse frukt i en kokosnøtt eller vannmelon? Det skal jeg lage!
 • Romantiske dater med min kjæreste. Vi skal gjøre mye sprell denne sommeren, og vi skal blant annet til Palmesus sammen! Jeg ELSKER festivaler og å oppleve det med han blir fantastisk. En del dates skal jeg få til og!
 • Feire 20-års bursdagen min! Bursdagen min er den 30.September, men ettersom jeg er veldig glad i sommeren, velger jeg å starte litt tidlig og heller feire den i mens det er varmt ute! Da blir det alle mine nærmeste + hageparty = .. perfekt?
 • Bli brun! Jeg er hvit som ett laken og føler meg ganske så ufresh for tiden.. Det er ikke så mye som skal til, litt farge og jeg føler meg mye freshere!
 • Konserter! Foreløpig har jeg ikke bestilt billetter til noen konserter, men kjenner jeg meg selv rett (hehe) så ender jeg nok opp på noen. Det er jo SÅ gøy med konserter!  Hva skal du oppleve denne sommeren?
 • Liker

  Kommentarer