10 ting du ikke visste om meg

Blog

Hey dere! Nå begynner det å bli liiitt for mye syden bilder på bloggen her, så jeg tenkte å spore litt av og heller kjøre på med litt funfacts om meg! Det er sikkert noen ting dere visste fra før hvis dere har fulgt meg lenge, men kanskje er det noe som overrasker dere skikkelig og? Jeg synes det er så gøy å lage lister som det her, og jeg håper dere liker innlegget!

• Jeg er utrolig redd for heksa i snøhvit. Dette er faktisk IKKE tull engang, er det én ting jeg er suuuper redd for så er det henne. Jeg har sett alle de ''verste'' skrekkfilmene og det går helt fint, men om jeg kommer over snøhvit får jeg helt noia. Jeg husker jeg var veldig redd for henne da jeg var liten, jeg og broren min pleide å skremme hverandre med å si '' Heksa fra snøhvit kommer!'' og da var det om å komme seg fortest opp av kjelleren i livet, haha! Søsken kjærlighet, ass

Jeg fikser neglene mine selv. Før fikset jeg de hos søte Radina på @salongoslo, men etter hun sluttet der har jeg tatt ansvaret i mine egne hender (literally). Jeg legger både akryl og gel, jeg har lært mye på egenhånd og skal snart ta flere kurs for å virkelig bli flink :-) Det hadde vært så gøy å fikse neglene til noen andre en gang, kanskje det er noe jeg kan gjøre fremover? Jeg synes det er veldig gøy i hvert fall, hehe!

• Jeg ELSKER ost. Mozzarella ost, feta ost, brie, gulost, brunost, cheddar, you name it.. Ost er noe av det BESTE jeg vet om og jeg kan ikke forstå at enkelte ikke liker det. Say what??

• Jeg tåler ikke yoghurt, te eller kaffe om morningen. Jeg vet ikke om dette er vanlig eller unormalt, men jeg kjenner i hvert fall ingen som har det på samme måte. Jeg kan fint drikke te & kaffe og spise yoghurt, men IKKE om morningen - haha! Jeg må altså ha noe mat i magen fra før, hvis ikke så blir jeg skikkelig dårlig. Jeg husker da jeg hadde friår og det var midt på verste vinteren. Jeg dro tidlig på jobb og fikk for meg at ''nå hadde det vært sykt godt med en varm kopp te''. Jeg drakk 4 slurker og så kjente jeg raskt at jeg ble kjempe dårlig. Nå snakker vi løpe-til-doen-for-å-kaste-opp dårlig. Æææh! Aldri igjen .. Jeg har testet dette flere ganger, noen ganger glemmer jeg at jeg ikke tåler det og ender opp med å henge over doen. Jeg får også SINNSSYKT vondt i hodet? Aner ikke hvorfor, de fleste starter jo dagen sin med kaffe, men det kan jeg bare drømme om..

• Jeg har møtt mitt største Idol, Nicki Minaj! Dette var i 2012 og jeg kommer aldri til å glemme det, for det var helt fantastisk. Jeg tenker faktisk å lage en storytime der jeg snakker om møtet mitt med henne og Justin Bieber, for det er mange som har lurt på det! Det er også en veldig stor kontrast i mellom de to møtene. I mellom tiden slenger jeg med et lite bevis (du har ikke møtt en kjendiiiz om du ikke har bilde;) neida. joda

• Jeg er skikkelig glad i dinosaurer. Jeg absolutt digger Tyrannosaurus Rex og skulle ønske det var en park som Jurassic Park på ekte. Som dere sikkert skjønner er jeg veldig glad i filmene, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har alltid vært veldig fascinert av dinosaurer.

Jeg tror på at det finnes veldig mye i mellom himmel og jord, som vi ikke ser. Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg har sett litt (!) for mye på SuperNatural, og kanskje har blitt litt halvgæren av det, haha. Jeg tenker slik at det må være en grunn til at vampyrer, varulver, hekser, spøkelser, ånder osv er så mye omtalt opp igjennom årene. Jeg føler at det må være noe sant i det, og at ikke alt bare er eventyr og historier. HEHE.

En del av kostholdet mitt er pølser. They ain't calling me ''pølsemor'' for no reason, hehehe. Jeg spiser pølser nesten hver dag og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Jeg spiser selvfølgelig masse annet og, men uansett hva så ender jeg alltid opp med å få i meg en pølse, selv om vi f. eks har fisk til middag. Pølser er det BESTE jeg vet om og jeg gleder meg til jeg får barn og vi skal arrangere masse bursdager der vi serverer pølser. Det var det diggeste med barnebursdager, haha!

• Jeg bruker sjeldent sminke. Selv om jeg elsker sminke og liker godt å prøve ulike looks, så gjør jeg det ikke ofte. Jeg sminker meg med full makeup kanskje hver annen uke, og i ukedagene går jeg helt uten sminke eller eventuelt med litt solpudder. Jeg elsker å ordne meg og føle meg fin når jeg skal noe spesielt, men når jeg bare skal på skolen eller på jobb, så går jeg helt usminket. Det er så deilig! En annen liten hemmelighet er at som regel når jeg har sminket meg for å ta bilder, så tar jeg av sminken med en gang jeg er ferdig. Haha, jeg orker ikke å ha på sminke hvis jeg ikke skal noe! Det er virkelig så herlig å la huden puste.

• Stress er en del av meg. Jeg vil nok ikke si at jeg er en stressende person å være med, men herregud så mye JEG stresser! Jeg stresser hele tiden for alt & ingenting, og uansett hvor mye jeg prøver å jobbe med det, så er det en del av meg.. Haha!

Liker